Despre mine

andreea

Sunt Andreea, mamă a doi copii frumoși, plini de energie, veselie și entuziasm. Împreuna cu ei mă joc, râd, plâng și descopăr în fiecare zi bucăți noi de lume și de mine. Iubesc copiii, și cred în familie și comunitate. Știu că lânga mine există oameni frumoși, plini de vise și povesti nespuse. Oameni cu intrebări, frământări și provocări legate de educație și rolul de părinte, pe care imi doresc sa le impărtășim unii cu alții.

Eu ca parinte…

Rămân un om al căutărilor…caut să fiu relaxată, să trăiesc bucuria conectării la copiii mei, să învăț de la ei să mă bucur de natură, de sunete, mirosuri, gusturi, lumină, caldură, vibrații.

Credințele mele:

Cred că fiecare din noi e minunat de perfect in imperfecțiunea lui;
Cred în emoții trăite intens, în puterea vindecătoare a lacrimilor, a hohotelor de râs sau a pumnilor bine plasați într-o pernă;
Cred în oameni și în comunitate;
Cred în vise împlinite;

Eu ca profesionist:

Ca specialist în Psihologie și Stiințele Educației, povestea carierei mele se scrie prin activități de consiliere, training, coaching sau project management care susțin oameni și organizații să își atingă obiectivele.

 

În ultimii ani m-am concentrat pe dezvoltarea proiectului ”Dor de joacă” prin care îmi propun să ofer copiilor cu vârste cuprinse între 3-10 ani, programe coerente de dezvoltare a competențelor din ariile control emoțional, gândire creativă, comunicare și relaționare cu scopul de a-i pregăti pentru a gestiona eficient situații noi, schimbări  și de a rezolva în mod creativ problemele întâlnite.

 

CV-ul meu îl găsiti aici:

https://ro.linkedin.com/in/andreea-pivariu-620b105