Ateliere despre… AER

windquote

Am vorbit despre Aer la atelierele de Dezvoltare personală prin joc. Ca întotdeauna, am căutat să abordăm tema din cât mai multe puncte de vedere, am lucrat în echipă, am rezolvat provocări pentru a înțelege cum ceva atât de comun ne poate aduce bucurie, energie și cunoaștere.

Am descoperit cum se formează vântul, i-am măsurat direcția și viteza. Am fost meteorologi amatori și am făcut predicții despre vreme pornind de la măsurătorile noastre.

Ne-am jucat cu vântul confecționând și înălțând zmeie, iar în joaca noastră ne-am pus întrebări despre materiale și forme. Am încercat să intuim cum ne pot ajuta ele să facem zmeul să zboare cât mai sus. Iar povestea „Zmeului rebel” ne-a ajutat să dezbatem despre colaborare și roluri în echipă.IMG_20180503_131743

Am scos la iveală și micii ingineri din noi, cu Cutia misterelor, construind din materiale inedite o mașină propulsată cu puterea aerului.

Mai sunt, desigur, multe alte perspective asupra acestei teme generoase, pe care le vom aborda cu mult entuziasm in ateliere viitoare :).

Dacă vrei ca și copilul tău să participe alături de noi la atelierele de învățare integrată ”Apă, Aer și Pământ”, te așteptăm cu drag!

Programul următoarelor ateliere îl găsești in partea dreapta a site-ului.

Detalii și înscrieri la telefon 0723366270, sau pe mail: pivariu@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.