Acasă

Embed from Getty Images

M-am întors!

Am avut doua luni maxim de intense, cu multe și mari schimbări în viața noastră, muncit din greu, pe multe fronturi, energie cheltuită până dincolo de cota de avarie, mers înainte pe principiul ”hai că trebuie, mai e un pic”, emoții netrăite, înghesuite la repezeală într-un colț de suflet pentru mai târziu, când va fi timp și de ele. Am cumparat un apartament, am facut șantier, curățenie, mutat, între timp mi-am căutat job, am găsit, mi-am lăsat copii cu bunicii și am muncit vreo trei săptămani, dar am decis că nu mi se potrivește și am plecat. În urmă cu o săptămâna l-am botezat pe Andrei, după care am petrecut o săptămână între copii (ai mei plus 2 verișori), bucurându-mă de energia lor, reconectându-mă la ei și mai ales la mine.

Acum stau în noua noastră bucătărie, admir Tâmpa pe fereastra, îmi savurez cafeaua și mă simt cu adevărat acasă. Obișnuiam să cred că acasă e oriunde sunt cu soțul și copiii, că nu contează locul și oamenii sunt oameni peste tot. Dar nu e chiar așa, fiecare om are un loc al lui în lumea asta mare, un loc în care simte că are rădăcini și coroană, unde se încarcă cu energie și forță vitală altfel, unde își găsește liniștea și echilibrul în cel mai ușor și firesc mod cu putință. Pentru mine acest loc este Brașovul.

Iubesc culorile pădurii, aerul proaspăt și răcoros al dimineții, ador să trag mânecile unui hanorac până în vârful degetelor și să mă scald în textura lui caldă și pufoasă, lăsând mireasma de iarbă proaspăt tunsă să se împletească cu aroma delicată a cafelei aburinde din mâinile mele. Este începutul perfect pentru o noua zi plina de treabă, plimbări, joacă, povești și orice altceva va fi să fie.

E bine acasă, aproape de întreaga familie, de prieteni și de natură.

O zi minunată vă doresc!

Pe curând 🙂

2 thoughts on “Acasă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.