Intalnire de gradul 0

DSC_0776

A fost un moment Kodak care imi va ramane mereu intiparit in suflet: prima intalnire intre Ilinca si Andrei. Bucurie, entuziasm, iubire se revarsau din privirile fetitei mele, umpland si sufletul meu de acelasi tumult de emotii. Doi ingerasi frumosi unul langa altul.

30 de secunde mai tarziu, a venit si manifestarea acestor emotii. “Mami, acum facem petrecere pentru Andrei! Am adus tort de bun venit, si punem muzica, si dansam, ca sa sarbatorim… Ah… si pentru ca el e nou, i-am luat si lucruri noi, haide sa-ti arat”. Cum sa-I explici ca piticul e prea mic sa participe la petrecere? Ca el are nevoie de liniste, pentru ca doarme mai tot timpul?

A fost greu de inteles, dar valul de entuziasm ne-a ajutat, si pana la urma a consimtit sa facem petrecere numai noi, cei mari, mai ales ca ea putea sa dea spectacol de balet cu tati, cu ridicari si scheme pana la epuizare… a lui tati bineinteles. Apoi ora de regie, pentru balul regal, cu roluri alocate si coregrafie de respectat. O mare risipa de energie, care parea sa dea roade.

Pana cand, Andrei s-a trezit si cutia Pandorei s-a deschis: de ce nu pot sa-l iau in brate, dar vreau sa il mangai si sa il pup (non-stop), de ce nu ma lasi pe mine sa il schimb, vreau si eu in brate cand mananca el.

Ai crede ca dupa 8 luni de povesti despre bebelusi si jocuri de rol, copilul a inteles ce e un bebelus, cum se intampla lucrurile si ar avea asteptari mai realiste. Ei bine, nu. Concluzia mea este ca oricat ai pregati venirea bebelusului, fratele mai mare va intelege cum stau lucrurile, doar in momentul in care-l va vedea si va trai experienta.

Am incheiat ziua cu o partida buna de plans, pentru ca “Eu nu pot sa-I fac nici un cadou special lui Andrei, doar sa-I arat dragostea mea, si voi nu ma lasati!”

Despre noi, cuvantul de ordine este epuizati… si asta e doar inceputul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.